Naša špedicija na Obrežju je otvorena NON-STOP 24/7

5 razlogov zakaj za špedicijo izbrati naše podjetje

 

·         Pripravimo vam vso potrebno dokumentacijo:
Ukvarjamo se s pripravo carinske dokumentacije za uvozno/izvozno carinjenje in tranzitne dokumentacije. Pripravimo vso dokumentacijo za inšpekcijski nadzor za hitro pokvarljivo blago, ki je potrebna za uvozno/izvozno carinjenje.

 

·         Naši postopki so izvedeni hitro, brez nepotrebnega čakanja:
Imamo dovoljenje za poenostavljene postopke in AEOC, kar pomeni, da samo uvozno/izvozno carinjenje traja 10 minut, pri tranzitnih postopkih pa 7 minut.

 

·         Imamo vso potrebno opremo:
Imamo svoje klešče za pritrjevanje carinske zalivke (link: uradni list https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/1995-01-2653/pravilnik-o-posebnostih-carinskega-nadzora-glede-na-obliko-transporta), ki je potrebna pri tranzitnih postopkih.

 

·         Uredimo tudi posebna dovoljenja:
Za uvoz, izvoz ali tranzit skozi Slovenijo, vam uredimo vsa potrebna dovoljena za prevoz streliva, eksploziva in pirotehnike.

·         Imamo dolgoletne izkušnje in profesionalen odnos
Na Obrežju imamo svojo pisarno že 13 let. Število zaposlenih se je vsa leta povečevalo, danes nas je skupaj devet in imamo za naše stranke več pisarn, da delo poteka hitro in brez odvečnega čakanja.

TL Sirk d.o.o. ima na Obrežju tri pisarne, ena na uvozni strani (desna stran avtoceste ZG-LJ) in dve pisarni na izvozni strani.

 

Za vse informacije smo vam na voljo:
Telefon: +386 7 49 95 000
Naslov: Obrežje 79, SI-8261 Jesenice na Dolenjskem
E-mail: spedicija@tls.si

 

 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se