Nadvse uspešna predstavitev podjetja T.L. Sirk na Celjskem sejmu

Od 9.-12. maja 2019 je v Celju potekal sejem Gospodarska vozila in logistika, na katerem se je podjetje T.L. Sirk vse 4 dni sejma, z novostmi in prednostmi na področju logistike, predstavljalo svojim sedanjim in bodočim poslovnim partnerjem ter obiskovalcem sejma.



Poudarek je bil predvsem na trajnostni in zeleni mobilnosti ter okolju prijaznih vrstah transporta, saj logistika postaja vse pomembnejša gospodarska panoga. Na strokovnih dogodkih, ki so del sejma, smo opozorili na različne izzive na področju logistike. Ti se pravzaprav tičejo nas vseh, saj dobrine do naših domov brez transporta in učinkovite logistike, ne bi potovale tako hitro in redno.



Na sejmu je podjetje T.L. Sirk predstavilo kombinirano storitev transporta blaga, imenovano SEA&AIR, kjer tovor delno potuje z ladjo, del poti pa opravi kot kargo transport z letalom. Storitev je zanimiva, saj so cene nižje od letalskega transporta, čas potovanja tovora pa je krajši od ladijskega tranzita. To kombinirano storitev svetujemo ob pošiljkah, težjih od 1000 kg. Naše podjetje zagotavlja kakovostne storitve, saj je del svetovne logistične mreže tako v letalskem kot v pomorskem prometu.


Podjetje T.L. Sirk je drugi dan sejma, v petek, 10.maja, pripravilo prijeten dogodek z živo glasbo in pogostitvijo za svoje poslovne partnerjev in obiskovalce sejma. Predstavilo je nove ideje in dve dejavnosti, ki ju bo podjetje v prihodnje dodatno razvijalo.




Umik od pisarne, v bolj sproščeno sejemsko dogajanje, je odlična priložnost za sklepanje novih poslov, zlasti pri strankah, ki že dlje časa spremljajo našo dejavnost. Takšen osebni stik v manj formalnem okolju je pogostokrat ključen korak, da se stranke odločijo za sodelovanje z našim podjetjem. Sejem Gospodarska vozila in transport je najpomembnejši tovrstni sejem v regiji. Podjetje T.L. Sirk  je svojo dejavnost predstavilo med več kot 300 uglednimi blagovnimi znamkami na tem področju. Sejem je v štirih dneh obiskalo prek 10 000 obiskovalcev. Dogajanje na sejmu so spremljali tako predstavniki Ministrstva za infrastrukturo, Obrtne zbornice Slovenije in Gospodarske zbornice.

 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se