Varno, ugodno in enostavno skladiščenje blaga v skladiščih TLS-ja

Optimalno skladiščenje blaga omogoča delovanje številnih funkcij v poslovnem procesu, od nabave, proizvodnje, do prodaje. Le na tak način je oskrba nemotena in časovno usklajena s potrebami določenega podjetja. Osnovna naloga skladišča je vzdrževanje zalog, kar pa za podjetje, ki skladišče uporablja za svoje zaloge blaga, predstavlja pomemben del finančnih sredstev.
 

Ni torej zanemarljivo, kako upravljamo s svojimi zalogami v skladiščih, saj so povečevanje proizvodnje, uvajanje novih proizvodov ter širjenje ponudbe, neobhodno povezani z večjimi skladiščnimi zmogljivostmi ter vsemi logističnimi procesi, ki nastopijo na poti od skladišča do končnega naročnika. V ta namen so skladišča podjetja TLS v Ljubljani in Komendi, opremljena s sodobno skladiščno opremo ter informacijskimi in računalniškimi programi za ažurno spremljanje zalog.
 

Prav tako v vseh TLS-jevih skladiščih omogočajo strokovno hrambo blaga, s specializiranimi napravami in strokovno usposobljenim kadrom. Svojim strankam olajšajo poslovanje, saj zanje prevzamejo breme iskanja in vzdrževanja primernih prostorov za skladiščeno blago in strošek zaposlenih v skladišču. Olajšajo jim delo z enakomerno oskrbo tržišča tudi ob nepričakovanih in izrednih potrebah.

Njihova naloga je blago ohranjati količinsko in kakovostno, ob tem pa ponuditi ugodno ceno in druge logistične storitve:

·        Distribucijo blaga:

S svojimi vozili omogočajo prevoz večjih in manjših pošiljk v Sloveniji, vseh državah EU in R Srbijo, po sistemu JIT (Just In TIme)

·        Cross docking:

Izvajajo neposredno pretovarjanje blaga iz vozila na vozilo.

·        Pakiranje in etiketiranje:

Prispelo blago lahko prepakirajo, označijo in pripeljejo do vas ali vaših kupcev.

·        Paletiziranje:

Glede na želje naročnika, blago preložijo na manjše ali večje palete za lažjo distribucijo.

·        Pretovarjanje zabojnikov:

Zabojnik pretovorijo ali zgolj pripravijo za odpremo z ladjo.


Ponujajo zelo prilagodljiv najem skladiščnega prostora - za dan ali za vse leto. Za vas lahko skladiščijo ena ali tisoč palet. V svojih skladiščih v Ljubljani in Komendi, nudijo tako pokrita kot zaprta skladišča s kapaciteto s prek 30 000 paletnih mest.



Vas zanima več?

Pokličite ali pišite:

 +386 1 78 12 200

info@tls.si


 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se