Trust in Logistic Services

Sodobno slovensko podjetje T.L. Sirk, d.o.o. od leta 2005, nudi celostne storitve na področju logistike in transporta. S svojim sloganom Trust in Logistic Services poudarjajo, da so kakovost, zaupanje in varnost vrednote, ki jim sledijo zadnji dve desetletji.


Podjetje ima svoj sedež v Ljubljani, na Cesti dveh cesarjev 393, učinkovitost svojih storitev pa zagotavljajo s pomočjo štirih poslovnih enot – PE Obrežje, PE Koper, PE Brnik in PE Komenda. 1. junija 2022 pa odpirajo še nov logistični center LC TLS v Šimanovcih, Srbija.


Svojim strankam ponujajo:

·         PREVOZE BLAGA (cestni, železniški, ladijski in letalski)

·         PRIPRAVA UVOZNO-IZVOZNIH DOKUMENTOV

·         CARINSKE STORITVE

·         SKLADIŠČENJE IN DODATNE STORITVE V SKLADIŠČU (JIT, Cross docking, palatiziranje, pakiranje in etiketiranje, priprava zabojnikov,..)

-  LC Ljubljana – 12.000 paletnih mest

-  LC Komenda – 16.000 paletnih mest

-  LC Šimanovci – 22.000 paletnih mest

·         ZAVAROVANJE BLAGA

·         SLEDENJE IN SPREMLJANJE POŠILJK NA POTI

·         KOMBINACIJE STORITEV ZA NAJHITREJŠO IN NAJBOLJ OPTIMALNO LOGISTIČNO REŠITEV

·         SVETOVANJE


Pohvalijo se lahko z veliko znanja in izkušnjami na področju transporta in logistike za avtomobilsko industrijo, industrijo bele tehnike in OEM sektor, kjer so zahtevani najvišji standardi kakovosti. Pri poslovanju dosegajo najvišje ocene (dobavitelj z oceno A). Njihovo odličnost potrjujejo številni certifikati, med njimi tudi ISO 9001, HACCP in AEO.


Skrb za stranko je njihovo prvo in najpomembnejše vodilo, zato lahko njihovi ponudbi in podrobnejšim opisom storitev, sledite tudi na spletu.



  - FB
           https://www.facebook.com/tlsirk

  - Linkedin
          https://www.linkedin.com/company/t-l-sirk-d-o-o

  - YouTube kanal:
           https://www.youtube.com/watch?v=eANHOcscdQY&t=3s

           https://www.youtube.com/channel/UCvitKof5KJnfIJCLPxAaYsg


Za pomoč in svetovanje so na voljo 24/7, transporte blaga in logistične storitve opravljajo kakovostno in cenovno ugodno. Vselej poiščejo celovito rešitev in poskrbijo, da tovor do končne destinacije pripotuje hitro, varno in zanesljivo.



Želite izvedeti več?

+386 1 78 12 200

info@tls.si


 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se