V letu 2022 novo skladišče TLS v Šimanovcih, Srbija

Transportno in logistično podjetje TLS v letu 2022 načrtuje otvoritev novega carinskega skladišča v Srbiji.


 

Od 01. junija 2022, bo vsem strankam podjetja na voljo novo carinsko skladišče v Šimanovcih, oddaljeno le 30 km od centra Beograda. Skladišče se nahaja v novi industrijski coni, Šimanovci 2, tik ob avtocesti E70 na križišču proti vsem cestnim povezavam širom po Evropi.
 

Skladišče ima površino 12.000 m2, opremljeno z najnovejšo nakladalno/razkladalno opremo, paletnimi regali Jungheinrich, izdelanimi po meri in najboljšimi WMS rešitvami, ki so povezane s TLS-javima skladiščema v Ljubljani in Komendi, v Sloveniji. Gradnja novega skladišča je upoštevala vse najnovejše okoljske standarde in ima certifikate ISO in HACCP.
 

Kapaciteta skladišča je 15.000 paletnih mest v prvi fazi. Poleg skladiščenja paletnega blaga (carinskega in necarinskega) se bo v skladišču opravljalo tudi storitve pretovarjanja in konsolidacije blaga za pošiljanje. V sodelovanju s špeditersko ekipo bodo tako na voljo najhitrejše rešitve za izdelavo jedrnatih deklaracij in preusmeritev na druge carinske urade.


 

Izmenjava različnega blaga med Srbijo in Slovenijo v zadnjih letih namreč strmo narašča in postaja vse bolj raznolika. Izmenjava blaga se v največji meri odvija prav s pomočjo cestnega prevoza. Podjetje TLS iz Ljubljane na poti med Slovenijo in Srbijo ponuja:

  - prevoze paletnega blaga,

  - prevoze zabojnikov,

  - prevoz nevarnega blaga,

  - volumenski prevoz,

  - prevoz kolutne pločevine,

  - urgentne prevoze blaga,

  - prevoze pošiljk izrednih dimenzij,

  - kombi prevoze.

 

Za slovenska in srbska podjetja že danes uredijo vso potrebno uvozno-izvozno dokumentacijo, na mejnem prehodu Obrežje tudi za blago, za katerega je potreben sanitarni ali veterinarski inšpekcijski nadzor. Hitro in učinkovito uredijo tudi različne carinske postopke:

  -  EUR1

  -  T1 in T2

  -  EX

  -  IM 40 in IM 42

  -  T2L dokument

  -  ICS in ECS

 

Poleg cestnega prevoza blaga, ponujajo:

 -  razklad/naklad tovora,

 -  pretovarjanje na drugo vozilo (cross docking),

 -  paletiziranje tovora,

 -  zavarovanje pošiljke,

 -  sledenje in spremljanje pošiljke na poti.


Svojim strankam nudijo varno skladiščenje blaga, tako v Sloveniji kot v Srbiji, ter vse dodatne skladiščne storitve, ki jih podjetje potrebuje za nadaljnjo distribucijo blaga:

-  pakiranje in etiketiranje,

-  tehtanje blaga,

-  embaliranje,

-  označevanje

-  paletiziranje (na večje ali manjše palete).

 

Za časovno in stroškovno optimizacijo blaga, uredijo prevoz pošiljke do končnega naročnika (v Sloveniji ali Srbiji) s pomočjo storitev:

-  Door to door (do vrat naročnika ali do skladišča podjetja),

-  Just In Time - JIT (sistem za natančno dogovorjen termin dostave blaga),

-  nočni prevozi blaga (pošiljka je na končni destinaciji naslednje jutro).

Za pomoč in svetovanje so na voljo 24/7, transporte blaga in logistične storitve opravljajo kakovostno in cenovno ugodno. Vselej poiščejo celovito rešitev in poskrbijo, da vaš tovor do končne destinacije pripotuje hitro, varno in zanesljivo. Podjetje TLS – zanesljiv most med Slovenijo in Srbijo.



Želite izvedeti več?

+386 1 78 12 200

info@tls.si

 

 


 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se