Potrebujete skladišče v Srbiji?

Slovensko podjetje T.L. Sirk d.o.o. iz Ljubljane je leta 2012 vstopilo na srbsko tržišče z vizijo, da tudi na tem območju uporabi svoje znanje in dolgoletne izkušnje pri doseganju visokih ravni in kakovostnih storitev na področju logistike ter ustanovilo podjetje Transport Logistics Services d.o.o.
 

Maja 2022 so opremili popolnoma nov skladiščni prostor, velik 27.000 m2 in kapaciteto 50.000 paletnih mest v Šimanovcih v Srbiji, kjer danes poleg organizacije vseh vrst prevozov, nudijo še storitve skladiščenja in manipulacije ter špeditersko službo. Organizacija prevoza je bila le prvi korak strategije pri oblikovanju logističnega centra, ki danes svojim strankam zagotavlja vse logistične storitve na enem mestu ter nudi popolno oskrbo strank s pošiljkami.
 

Cestni prevozi

Podjetje TLS d.o.o. je specializirano za vse logistične storitve, potrebne v mednarodnem cestnem prometu. Dolgoletno sodelovanje z različnimi zanesljivimi partnerji zagotavlja kakovostne in zanesljive storitve. Poleg mednarodnih prevozov nudijo tudi storitve prevoza blaga v Srbiji, ne glede na to, ali gre za zbirne pošiljke alipolni prevoz.

Lahko se pohvalijo z:

Ø  Najsodobnejšim voznim parkom tovornih vozil z EURO 6 motorji, vsa vozila imajo navigacijo in spremljanje, ki je na voljo 24/7,

Ø  organizacijo prevozov polnih obremenitev (FTL) in polnih obremenitev (LTL) za vse evropske države, na dnevni ravni,

Ø  redno zbirno linijo na relaciji Srbija ➔ Slovenija ➔ Srbija, za polne tovore,

Ø  dostavo paketov po sistemu od vrat do vrat,

Ø  ekspresnimi dostavami,

Ø  prevozom nevarnih snovi (blago ADR),

Ø  prevozi večjih pošiljk.
 

Skladiščenje in manipulacija

Skladiščenju in skladiščnim storitvam je v LC TLS v Šimanovcih namenjenih kar 27.000 m2 in kar 50.000 paletnih mest. Za upravljanje digitalnega skladišča imajo sodobno WMS rešitev, ki omogoča hitro obdelavo in natančno sledenje blaga. Skladišče ima tudi vse potrebne mednarodne certifikate: (ISO 9001:2015, HACCP).

Poleg tega svojim strankam nudijo tudi:

Ø  Storitve paletiranja, pakiranja in komisioniranja pošiljk,

Ø  avtomatski protipožarni sistem,

Ø  centralni nadzorni sistem dostop s CCTV in IP videonadzorom,

Ø  LC Šimanovci se nahaja v bližini avtoceste E70, v osrednji logistični coni. Poleg dobre povezanosti z vsemi pomembnejšimi koridorji, se skladišče nahaja le 20 km od letališča Nikole Tesle in 10 km od železniškega terminala, kar vse omogoča zelo hiter odziv na zahteve strank,

Ø  V kratkem bo na voljo tudi 2.500 m2 prostora za skladiščenje farmacevtskega blaga.

 

Špedicija

Za svoje stranke v skladišču hitro in natančno pripravijo tudi ustrezno carinsko dokumentacijo:

Ø  Izvozna/uvozna deklaracijo,

Ø  začasni uvoz/izvoz,

Ø  ponovni izvoz,

Ø  priprava tranzitne dokumentacije (T1, T2, MRN, NCTS).


Svojim strankam nudijo celotno logistiko storitev: pripravo dokumentacije za carinski postopek, sprejem in skladiščenje v javnem carinskem skladišču, strokovno svetovanje in pomoč pri carinskih postopkih – vse to so namreč sestavni del njihovih vsakodnevnih aktivnosti.
 

Carinske storitve opravljajo na treh lokacijah v Srbiji:
Ø  CI Ostružnica,
Ø  CI Terminal II,
Ø  CI Skladišče Šimanovci.

Pohvalijo se lahko tudi s strokovno ekipo in hitro izvedbo operacij.


Vas zanima več?

Pokličite: 080 35 06

ali pišite: info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se