TLS-jevo sodobno skladišče v Hočah – motor rasti za podjetja Štajerske in Pomurske regije

Od lanske jeseni je v Hočah, v bližini Maribora, v vzhodnem delu Slovenije, odprto sodobno in tehnološko opremljeno logistično skladišče podjetja TLS. Na območju, kjer se skladišče nahaja, med Štajersko in Pomurjem, ima izjemno strateško lego, ki omogoča učinkovito povezovanje z glavnimi prometnicami ter predstavlja pomembno logistično središče.
 

Tako opremljeno in locirano skladišče je ključno za infrastrukturo in optimizacijo dobavne verige, hrambo blaga in izpolnjevanje logističnih potreb podjetij na tem območju. Njegove prednosti so predvsem:
 

Strateška lokacija

Skladišče v Hočah se ponaša s strateško lokacijo, ki omogoča učinkovito povezovanje s ključnimi prometnicami, kot so avtoceste in železnica. Ta dostopnost zagotavlja hitrejše distribucijske poti do pomembnih trgov in poslovnih centrov, kar je ključnega pomena za konkurenčnost podjetij v regiji.
 

Sodobna tehnologija

Opremljeno z najnaprednejšo logistično tehnologijo, TLS-jevo skladišče v Hočah omogoča natančno sledenje blaga, učinkovito upravljanje zalog in hitrejše izpolnjevanje naročil. Avtomatizirane sisteme in pametne rešitve olajšujejo vsakodnevne logistične operacije, kar pripomore k zmanjšanju stroškov in povečanju učinkovitosti v podjetjih, ki najemajo skladiščne prostore.
 

Prilagodljive kapacitete

TLS LC Hoče se ponaša s prilagodljivimi kapacitetami, ki omogočajo podjetjem, da prilagajajo svoje logistične potrebe sezonskim spremembam ali drugim dejavnikom na trgu. To podjetjem zagotavlja večjo pretočnost in prilagodljivost v spreminjajočem se poslovnem okolju.
 

Dodatne skladiščne storitve

Temperaturno nadzorovano skladiščenje, prepakiranje, embaliranje, etiketiranje, sledenje in upravljanje zalog, razklad in naklad blaga, distribucija in dostava, varovanje in nadzor ter tehnična podpora in svetovanje – so dodatne storitve za stranke TLS-jevega skladišča v Hočah.
 

Okolju prijazne rešitve

Delovanje skladišča v Hočah stremi k trajnostnemu poslovanju. Z uvajanjem okolju prijaznih tehnologij, recikliranjem in zmanjševanjem odpadkov vsi zaposleni skladišča prispevajo k zelenemu in odgovornemu ravnanju. To je še posebej pomembno za podjetja, ki si prizadevajo za trajnostno poslovanje in želijo zmanjšati svoj vpliv na okolje.
 

Podpora lokalnemu gospodarstvu

Skladišče v Hočah ni zgolj logistični center, temveč tudi partner lokalnemu gospodarstvu. Sodelovanje z lokalnimi podjetji in drugimi deležniki, krepi povezave v regiji ter spodbuja rast ter razvoj lokalnega podjetništva.
 

Perspektiva za podjetnike

Podjetniki iz Štajerske in Pomurske regije imajo v skladišču v Hočah odlično priložnost za optimizacijo svojih logističnih procesov in izboljšanje konkurenčnosti na trgu. Zanesljiva infrastruktura, napredna tehnologija in trajnostni pristop naredijo TLS-jevo skladišče v Hočah nepogrešljivo destinacijo za podjetja, ki želijo izkoristiti prednosti kakovostne logistike.


TLS LC Hoče ni zgolj prostor za hrambo blaga, temveč predstavlja ključno vozlišče za uspešno poslovanje podjetij v Štajerski in Pomurski regiji, obenem pa tudi model trajnostnega in odgovornega logističnega poslovanja.



Želite izvedeti več?

Pokličite ali pišite:

TLS PE Hoče

+386 31 634 999

lc.hoce@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se