Sodobno skladišče v Mariboru

Transportno in logistično podjetje TLS je s septembrom 2023 odprlo novo, sodobno urejeno skladišče v Hočah pri Mariboru. Namenjeno je podjetjem, ki želijo svoje blago skladiščiti varno, zanesljivo, cenovno ugodno ter na lokaciji, ki omogoča kar najhitrejši dostop do blaga.
 

Skladišče v Hočah nudi visoko prilagodljivost za vse vrste skladiščnega blaga. Ima možnost dostave z ladijskimi zabojniki, možnost EDI povezave izmenjave podatkov ter t. i. »milk run delivery« za lokalno proizvodnjo. Nudi visokoregalno in talno skladiščenje (18.000 paletnih mest), razklad na rampi ali s strani ter druge dodatne skladiščne storitve, kot so sortiranje in ciklopiranje.
 

Skladišče v Hočah je hkrati tudi carinsko skladišče, kar pomeni, da lahko stranke v njem uredijo vso potrebno dokumentacijo za izvoz, uvoz ali tranzit blaga iz skladišča. Velika prednost carinskega skladišča ni le v tem, da je blago varno shranjeno in dobro zaščiteno, pač pa odločitev za carinsko skladišče pomembno vpliva na denarni tok podjetja. Pri skladiščenju  blaga v carinskem skladišču, se dajatve odložijo za čas skladiščenja. Ta prednost uvozniku omogoča prihranek sredstev pri shranjevanju blaga, ne glede na to, kakšni so nadaljnji načrti z blagom. To daje uvozniku še dodaten čas za dokončevanje vseh formalnosti, potrebnih za uvoz blaga v državo.
 

Lokacija TLS-jevega skladišča v Hočah pri Mariboru je izjemno ugodna, saj se nahaja na pomembnem stičišču Pan-evropske prometne mreže. Skladišče je lahko dosegljivo in od drugih pomembnih mest oddaljeno: od Ljubljane 110 km, Gradca 60 km, Dunaja 240 km, Zagreba 95 km, Trsta 200 km, Budimpešte 300 km in Beograda 480 km.
 

Poleg skladišča v Mariboru, ima podjetje TLS še troje sodobno urejenih skladišč. V Ljubljani, Komendi ter Šimanovcih v Srbiji. Zadovoljne stranke in utečeni skladiščni procesi so zajamčeno najboljše reference, zakaj svoje blago skladiščiti v enem od TLS-jevih skladišč.

 

 

KONTAKT

lc.hoce@tls.si

+386 31 634 999

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se