Letalski prevozi blaga – hitrost šteje!

Slovensko podjetje iz okolice Celja proizvaja zadnje luči za prestižno angleško znamko avtomobilov. Proizvajalcu morajo kar najhitreje poslati štiri različne prototipe avtomobilskih luči, zato se odločijo, da bodo uporabili letalski transportni prevoz do londonskega letališča. Proizvajalec želi naročeno prejeti že naslednji delovni dan.
 

Transportno in logistično podjetje TLS iz Ljubljane poleg letalskega transporta blaga nudi tudi cestni transport pošiljke od naročnika do letališča Brnik. Za svoje stranke uredijo tudi vso potrebno carinsko dokumentacijo ter pripravijo tovorni list.

 

9:00 dopoldne

Kurir podjetja TLS dvigne paket na sedežu podjetja proizvajalca avtomobilskih luči ter ga odpelje do PE TLS Brnik, kjer pošiljko pripravijo za letalski transport.

12:00

Pošiljka s prototipi zadnjih avtomobilskih luči je z vso dokumentacijo pripravljena za pot.

13:15

Letalo s pošiljko z Letališča Jožeta Pučnika odleti proti Londonu.

15:20

Na londonskem letališču po pristanku letala, preverijo vso spremljajočo dokumentacijo. Pošiljka je pripravljena za prevzem.

18:45

Pošiljka krene na pot z londonskega letališča do tovarne proizvajalca avtomobilov s cestnim prevozom. V nekaj urah prispe na cilj.

Naslednji dan, 9:00 dopoldne

Zadnje avtomobilske luči slovenskega podjetja so, komaj 24 ur po naročilu, že v angleški tovarni, pripravljene za preizkus.


 

Vas zanima več?

+386 31 664 333

air@tls.si


 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se