Konkurenčne cene skladiščenja v Hočah pri Mariboru

Jeseni 2023 je slovensko podjetje TLS odprlo novo, sodobno skladišče v Hočah pri Mariboru. To je njihov že tretji logistični center v Sloveniji, četrti se nahaja v Šimanovcih, približno 20 km od Beograda.


Skladiščenje blaga v Hočah pri Mariboru predstavlja prednost za podjetja, ki do svojih ključnih trgov in strank lažje dostopajo s te geografske lokacije kot iz prestolnice. Ta lokacija skladišča v Hočah ima za vaše podjetje veliko prednost, če se večina vaših strank ali dobaviteljev nahaja v regiji okrog Maribora. Novo skladišče ima tudi strateško lokacijo, saj se nahaja na tako imenovani Pan-evropski prometni mreži, ki na področju skupne prevozne politike Evropske unije močno prispeva k učinkovitemu in celostnemu razvoju Evrope, predvsem z izgradnjo manjkajočih prevoznih povezav med članicami Evropske unije ter tranzitnimi državami.


Zlasti učinkoviti so železniški prevozi blaga s kontejnerji do terminala v Mariboru, ki je od skladišča v Hočah oddaljen zgolj 5 km. TLS-jevo skladišče v Hočah pri Mariboru ponuja stroškovno ugodne storitve shranjevanja blaga. To vključuje določitev cene za najem prostora za skladiščenje, spremljanje zalog, varnost in druge storitve, povezane s skladiščenjem. Podjetja, ki uporabljajo dodatne skladiščne storitve, kot na primer - razkladanje in nakladanje, sortiranje, pakiranje, označevanje in druge, iščejo najboljšo rešitev po najbolj ugodni ceni. Konkurenčne cene TLS – jevega skladišča v Hočah omogočajo njihovim strankam, da ohranjajo svoje stroške na ravni, ki je primerljiva ali nižja od konkurence.


Nudijo tudi konkurenčne cene cestnih prevozov v/iz skladišča, saj podjetje TLS podjetje zagotavlja tudi različne transportne storitve. Ponuja cene, ki so primerljive ali konkurenčne s cenami drugih ponudnikov enakih storitev na trgu. Cene vključujejo stroške prevoza blaga od dobavitelja do skladišča in od skladišča do končnega prejemnika ali ciljne destinacije.


Vsa njihova skladišča so sodobno tehnološko opremljena, upoštevajoč lastnosti blaga in procese dela z blagom: tovor v ladijskih zabojnikih, blago na paletah, razsuto blago, farmacevtski izdelki, živila, bela tehnika, industrijski polizdelki. Skladišče nudi kar 18.000 paletnih mest.


Strankam, ki svoje blago skladiščijo v skladišču v Hočah pri Mariboru, so na voljo tudi dodatne skladiščne storitve: komisioniranje, sestavljanje novih artikla, embaliranje, razdeljevanje, kompletiranje, etiketiranje, zlaganje in pakiranje.


Gre za sodobno tehnološko opremljeno skladišče z strokovno usposobljenim osebjem, ki dobro pozna lastnosti različnega blaga in procese dela z blagom.


Tudi skladišče v Hočah ima, tako kot vsa ostala TLS-jeva skladišča, certifikat ISO 9001:2015, certifikat HACCP za skladiščenje (tudi farmacevtskih izdelkov) in carinsko dovoljenje AEO-C.



Želite izvedeti več?

Pokličite ali pišite:

TLS PE Hoče

+386 31 634 999

lc.hoce@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se