Dolgoročna rešitev zmanjševanja stroškov skladiščenja

Podjetja, ob skladiščenju potrebujejo kakovostno analizo skladiščnih procesov, predvsem pa dolgoročno znižanje stroškov skladiščenja svojega blaga, imajo sedaj priložnost sodelovati z transportno-logističnim podjetjem TLS iz Ljubljane, ki je poleg svojih skladišč v Ljubljani in Komendi, z jesenjo 2023, odprl še skladišče v Hočah pri Mariboru. Za povezave z Balkanom in JV delom Evrope pa je na voljo njihov logistični center LC TLS V Šimanovcih v Srbiji.
 

Rešitev vaše skladiščne logistike ponujajo predvsem tako, da dobro spoznajo potrebe vašega podjetja; načinu skladiščenja, ki je za vaše podjetje najbolj optimalno, lastnostih blaga, ki ga skladiščite, dodatnih skladiščnih storitev, ki ji redno ali občasno potrebujete in o elektronski izmenjavi podatkov, ki jih želite imeti na voljo.


TLS-jeva skladišča se nahajajo ob vseh najpomembnejših cestno-železniških prometnicah ter strateških vstopnih prekomorskih točkah JV Evrope (Koper, Reka, Zadar, Split, Bar), v okviru carinskih terminalov ter v neposredni bližini carinskih organov.
 

8 razlogov, zakaj izbrati TLS-jeva skladišča?

1. Blago varno in zanesljivo skladiščijo v varovanih skladiščih.

2. Vsa njihova skladišča so sodobno tehnološko opremljena, upoštevajoč lastnosti blaga in procese dela z blagom: tovor v ladijskih zabojnikih, blago na paletah, razsuto blago, farmacevtski izdelki, živila, bela tehnika, industrijski polizdelki,…

3. Svojim strankam nudijo tudi vse dodatne skladiščne storitve:

  · komisioniranje,

  · sestavljanje novih artikla,

  · embaliranje,

  · razdeljevanje,

  · kompletiranje,

  · etiketiranje,

  · uničevanje,

  · zlaganje,

  · pakiranje.

4. Za vso skladiščno blago nudijo elektronsko izmenjavo podatkov (Electronic Data Interchange), ki poteka na enoten in preprost, dostopen način. Zagotavljajo tudi vselej enake in delujoče postopke in procese.

5. So zaupanja vredni – ponašajo se z certifikatom ISO 9001:2015, certifikatom HACCP za skladiščenje (tudi farmacevtskih izdelkov) in imajo carinsko dovoljenje AEO-C

5. Vaše blago je tudi zavarovano - med skladiščenjem: proti osnovnim požarnim tveganjem, izlivu vode in vlomu ter za odgovornost skladiščnika, ob škodnem dogodku in med prevozom.

6. Nudijo tudi ugodno dodatno zavarovanje blaga in storitev.

7. Skrb za okolje je v podjetju TLS med temeljnimi vrednotami. Logistične storitve njihovih skladišč so nadgrajene z okolju prijazno, zeleno logistiko:

  · z zmanjševanjem količine odpadkov zaradi njihovega ločevanja in recikliranja,

  · z zmanjšanjem količine odpadne embalaže z uporabo povratne embalaže.


 

Želite več informacij?

Pokličite ali nam pišite:

+386 1 78 12 200

info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se