AIR transport hitro rešuje zagate podjetij in start up-ov

Avtomobilska industrija, industrija bele tehnike ter manjša podjetja, ki na tržišču preverjajo sveže ideje, povezane z elektroniko in informacijsko tehnologijo (start up-i), kljub svoji različnosti, delujejo na zelo podoben način.
 

Določene komponente ali deli, ki so potrebni za sestavo avtomobila, izdelka bele tehnike ali pa elektronskega vezja, prihajajo iz različnih dežel sveta. Šele skupaj tvorijo učinkovito in estetsko celoto, zato je nujno, da vsi potrebni deli do podjetja ali start up-a pridejo hitro in brez nepotrebnih zapletov. Od koderkoli na svetu.
 

Slovenska podjetja so tako proizvajalci kot uvozniki/izvozniki delov avtomobilske industrije, industrije bele tehnike in izdelkov zabavne elektronike. Iz in v Slovenijo tako vsak dan z letalskim prevozom blaga pripotujejo pošiljke različnih velikosti, vrednosti in materialov.
 

Hitri transport blaga po zraku je idealna rešitev za različne proizvodnje po vsem svetu. Te so zaradi natančno predvidenih rokov izdelave ali tehničnih okvar včasih odvisne zgolj od enega samega kosa, jih rešuje prav hitrost letalskega transporta. Že v nekaj urah, najkasneje dneh, je manjkajoči del s pomočjo kargo transporta v podjetju ali tovarni, delo pa nemoteno teče dalje.
 

Stranke pri letalskem prevozu lahko izbirajo med zagotovljenim (garantiranim) servisom, ko pošiljka potuje po natančno določenem urniku (booking) in je njen prihod vnaprej določen, ter med ne-zagotovljenim (ne-garantiranim) servisom, ko je prispeli čas pošiljke gibljiv. Kot pri vseh transportih blaga, je tudi pri letalskem prometu potrebno upoštevati, časovno in cenovno, še kopenski del potovanja (inland), ko se tovor prepelje iz pristanišča do letališča, oziroma obratno.


Podjetje T.L. Sirk d.o.o.
, v svoji PE Brnik, letalske transporte blaga uredi hitro in učinkovito. Svoje stranke tudi zastopa v vseh upravnih postopkih, saj imajo njihovi zaposleni licence za zastopanje v carinskih zadevah. Vso potrebno dokumentacijo uredijo tudi za blago, kjer je potreben sanitarni ali veterinarski inšpekcijski nadzor. Ob tem strankam s svetovanjem pomagajo do najhitrejšega in najenostavnejšega protokola v vseh postopkih carinskega zastopanja. So gospodarski subjekt s statusom AEO, kar ob izpolnjevanju določenih pogojev in meril, prinaša ugodnosti v obliki zmanjšanja fizičnih in dokumentarnih carinskih kontrol glede varstva in varnosti ter omogoča lažji dostop do poenostavitev v skladu s carinskimi predpisi. So tudi imetniki certifikata ISO 9001: 2015.



Želite izvedeti več?

TLS PE BRNIK

Zgornji Brnik 130 o,

SI-4210 Brnik Aerodrom

+386 42 92 73 70

air@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se