Posel je sklenjen - vaše podjetje potrebuje le še zanesljivega letalskega prevoznika blaga

Od 14. do 18. septembra se na sejmu MOS v Celju, predstavlja več kot 600 razstavljalcev iz 10 držav. MOS je izjemna priložnost za povezovanje podjetij, ustvarjanje novih stikov in poslovnih priložnosti. V zadnjih desetih letih je »sejem vseh sejmov« obiskalo več kot milijon in pol obiskovalcev in se predstavilo več kot 15.000 podjetij iz 40ih držav. Letošnja glavna tema sejma je samooskrba na različnih področjih.


Poslovna srečanja, zanimiva tematska predavanja ter modna revija so postala železni repertoar MOS-a. Letos velja prisluhniti predstavitvam novosti na področju robotike, veliko je tudi predavanj na temo zakonodaje in poslovanja prek spleta ter prepoznavanja goljufivih spletnih strani.


MOS letos pravzaprav združuje pet sejmov z različnih področij in predstavlja vodilna podjetja na teh področjih.


Na sejmu MOS Dom obiskovalci prejmejo strnjene  informacije o gradbenih in stanovanjskih rešitvah, predstavljajo razstavljavci stavb z nego pohištva, garažnih in industrijskih vrat, pohištva in notranje opreme, senčil, stavb­nega pohištva, talnih oblog, ograj, rešitev za gradnjo hiš, kaminov, peči, štedilnikov, dim­niških sistemov, keramike, ogrevalne in prezračevalne in senzorne tehnike, strešnih kritin, tlakovcev in opreme za vrt ... Letos se predstavljajo tudi proizvajalci sončnih elektrarn, pozornost pa bo namenjena tudi ogrevanju in hlajenju prostorov.


Sejem MOS Tehnika/energetika ponuja na ogled pester program opreme in ročnega orodja za domače mojstre in profesionalce, stroje, robote, mehanizacijo, profesionalno orodje in vzdrževanje vozil, do okolja prijazne tehnologije, financiranja, pogodbeništva, trgovanja z električno in toplotno energijo z belimi certifikati in CO2-kuponi.


Sejem MOS B-diggit zajema področje inovativnih digitalnih rešitev in odpira nove priložnosti, da podjetniki in podjetja proces digitalizacije lažje in bolj učinkovito vpeljejo v svoje poslovanje. Obiskovalci se tukaj seznanijo s sodobnimi tehnologijami, digitalizacijo in novimi pristopi v izobraževanju, s pametnimi mesti, umetno inteligenco, poslovnimi in marketinškimi storitvami ... Sodelujejo tudi ministrstva, javne agencije in druge institucije, ki bodo predstavili novosti in trende v razvoju digitalizacije.


Sejem MOS Plus je namenjen izdelkom široke porabe in programu eMobilnosti. Na ogled in naprodaj so električna kolesa, skuterji in skiroji, pa tudi gospodinjski in medicinski pripomočki, izdelki domače obrti, dodatki za dom in vrt, darila …


Na sejmu MOS Turizem pa se predstavljajo ponudniki s področja zdrave, ekološke in lokalno pridelane hrane in pijač, raznih kulinaričnih dobrot ter različnih panog turizma, denimo zelenega turizma. Drugi segment, poimenovan Kamping in karavaning predstavlja avtodomove, počitniške prikolice in mobilne hiške ter široko mrežo storitev s tega področja.


Transportno in logistično podjetje TLS spodbuja poslovanje slovenskih podjetij s celovito in učinkovito logistično podporo. Letalski transport še vedno velja za najhitrejši, najzanesljivejši in najbolj varen prevoz različnih pošiljk blaga. Poleg tega so njihove več kot 25-letne izkušnje na tem področju neprecenljive, saj ni kotička sveta, ki ga podjetje TLS pri odpremi ali dostavi blaga, ne bi moglo doseči. Za svoje stranke opravijo tudi vse potrebne carinske postopke in uredijo spremljevalno dokumentacijo, ne glede na to, za katere vrste blaga gre. Carinjenje opravljajo v svoji pisarni na Brniku.


Najpogosteje tovor s pomočjo avio transporta pripotuje iz ZDA, Avstralije, Kitajske, Japonske ali J. Koreje. Slovenskim podjetjem TLS nudi svetovanje in pomoč pri uvozu in izvozu:

- delov za avtomobilsko industrijo,

- rezervnih delov za različne stroje,

- električnih komponent,

- hrane (mesa, rib, eksotičnega sadja in zelenjave, različnih dodatkov,..),

- vina in drugih alkoholnih pijač,

- specifičnih izdelkov (izjemno majhnih, izjemno velikih ali specifičnih oblik),

- različnih izdelkov iz spletnih trgovin (internetna prodaja).


 

Potrebujete nasvet?

+386 1 78 12 200

info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se