Podjetje TLS nagrajeno na JCtrans konferenci

JCtrans je logistično omrežje - spletna javna platforma za zagotavljanje globalnih omrežnih storitev za špediterje in druge ponudnike logističnih storitev. S pomočjo promocije mrežnega trženja, transakcij, poravnalne platforme, finančne zaščite, kreditnega sistema in drugih raznolikih storitev JCtrans omrežje povezuje logistične in trgovske industrije, da se naprej povezujejo z domačimi in mednarodnimi viri, v centralizirano, varno in hitro platformo za logistične transakcije in poravnavo, na kateri lahko trgovci iščejo špediterje za razširitev nabavnih kanalov, špediterji pa ponujajo storitve logističnih rešitev globalnim partnerjem.


Logistično omrežje namreč zagotavlja strukturirano in varno okolje, ki ga transportna in logistična podjetja uporabljajo, da zagotovijo, da blago prispe na cilj varno in pravočasno. Špediterska mreža omogoča neodvisnim špediterjem vstop na trge ali območja, kjer morda še nimajo svoje baze, vendar morajo na trgu delovati, da svojim strankam zagotovijo najboljše storitve.


Srečanja in konference, ki jih organizira JCTrans logistično omrežje ima svetovni industriji logistike in prevoza blaga več poslanstev:

·  Mreženje: ti dogodki zagotavljajo platformo za logistične strokovnjake, da vzpostavijo stike in povežejo potencialne partnerje, stranke in ponudnike storitev z vsega sveta. Gradnja in vzdrževanje mreže stikov je ključnega pomena v industriji logistike, saj lahko privede do poslovnih sodelovanj in novih priložnosti za rast.

·  Poslovne priložnosti: sestanki in konference pogosto vključujejo seje, kjer udeleženci lahko raziskujejo potencialne poslovne priložnosti, na primer razpravljanje o prevozu tovora, trgovinskih poteh in logističnih projektih. To lahko privede do identifikacije novih strank, projektov in trgov.

·  Izmenjava znanja: konference običajno vključujejo predstavitve, delavnice in okrogle mize, kjer strokovnjaki delijo vpoglede v trende industrije, najboljše prakse in nastajajoče tehnologije. Te izobraževalne seje pomagajo udeležencem ostati obveščenim in sprejemati odločitve v svojih logističnih operacijah.

·  Tržne raziskave: udeleženci lahko zbirajo tržne informacije in se seznanijo s trendi na regionalnih in globalnih tržiščih za logistiko. Omenjene informacije so dragocene za strateško načrtovanje in razvoj poslovanja.

·  Sodelovanje in partnerstva: takšni dogodki zagotavljajo platformo za razpravljanje o potencialnih priložnostih za sodelovanje in partnerstvo z drugimi logističnimi podjetji. To je izjemna priložnost za iskanje organizacij, ki lahko dopolnjujejo in izboljšajo ponujene storitve.

·  Promocija in prepoznavnost blagovne znamke: podjetja lahko te dogodke uporabijo za promocijo svojih storitev in dvig prepoznavnosti lastne blagovne znamke. Sodelovanje na konferencah jim omogoča predstaviti svoje sposobnosti in strokovnost širšemu občinstvu.

·  Posodobitve industrije: udeleženci ostanejo obveščeni o spremembah zakonodaje, zahtevah za skladnost in standardih industrije, kar je ključnega pomena v sektorju logistike in prevoza.

·  Sklepanje poslov: konference in srečanja lahko olajšajo seje za sklepanje poslov ali poslovno povezovanje, kjer udeleženci lahko razpravljajo in pogajajo o pogodbah in sporazumih. Namen teh srečanj in konferenc je spodbujati sodelovanje, izmenjavo znanja in razvoj poslovanja v industriji logistike in prevoza blaga ter pomagati podjetjem rasti, se prilagajati spremembam v industriji in ohranjati konkurenčnost na globalnem trgu.


Septembra letos sta se predstavnika slovenskega transportnega in logističnega podjetja TLS, Anja Velkavrh in Ivo Kastrevec, udeležila JCtrans konference v Istanbulu v Turčiji, kjer sta prejela pomembno priznanje v imenu podjetja TLS kot zvestega člana omrežja JCtrans.
 


Vas zanima več?

Pokličite: 080 35 06

ali pišite: info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se