Iščete logista? Prevoznika? Špediterja? Skladiščne prostore?

Vsak uspešen podjetnik ve, kako so učinkovito zasnovane logistične prakse pomembne za dobro poslovanje podjetja in zadovoljstvo strank. Premišljeno zasnovana logistika podpre upravljanje celotne verige oskrbe in poslovnih procesov. Če v prihodnjem letu 2024 iščete izkušenega logista, je transportno-logistično podjetje T.L. Sirk pravi naslov.

Na področju logistike ima 30-letne izkušnje in  vašemu podjetju lahko pomaga s:

  · Optimizacijo verige oskrbe - kar pomeni boljšo učinkovitost pri proizvodnji, distribuciji in dostavi izdelkov ali storitev.

  · Zmanjšanju stroškov - z učinkovitim načrtovanjem in upravljanjem logističnih procesov se lzmanjšajo stroški prevoza, skladiščenja in zalog, kar pozitivno vpliva na skupne poslovne stroške.

  · Povečano prilagodljivostjo: TLS-jevi logistični strokovnjaki se neprestano prilagajajo spremembam na trgu in se hitro odzivajo na nove izzive, kar povečuje tudi prilagodljivost vašega podjetja.


Morda pa v prihajajočem letu 2024 potrebujete dobrega špediterja?

Zaposleni podjetja TLS so strokovnjaki na področju organizacije prevoza in celovite logistike ter carinskih storitev, podjetjem in posameznikom zato prinašajo številne prednosti in izboljšave.

  · Imajo širok nabor strokovnega znanja. Do podrobnosti poznajo področja prevoza, carinjenja in logistike. Njihovo strokovno znanje omogoča boljše razumevanje kompleksnosti mednarodnega prevoza in logističnih postopkov.

  · Optimizirajo stroške prevoza. Svojim strankam pomagajo pri iskanju najbolj učinkovitega in ekonomičnega načina prevoza blaga. S ažurnim poznavanjem razmer na trgu se lahko pogajajo o ugodnih cenah prevoza in drugih storitev.

  · Poskrbijo za ustrezno dokumentacijo. Špediterji podjetja TLS zelo dobro poznajo področje dokumentacije, povezane s prevozi in carinskimi postopki. Zagotavljajo skladnost s predpisi in zakonodajami različnih držav ter zmanjšujejo administrativno breme za svoje stranke.

  · Na spremembe in izzive v logistični verigi odreagirajo hitro, njihova prilagodljivost je pomembna pri reševanju nepredvidenih težav, kot so na primer zamude ali spremembe v načrtih prevoza.

  · Špedicija podjetja TLS je globalno prisotna in ima široko razvejano mrežo partnerjev, kar omogoča mednarodne prevoze in logistične rešitve. To je zlasti pomembno za podjetja, ki sodelujejo na mednarodnih trgih.

  · Uporabljajo napredne informacijske tehnologije, ki omogočajo zelo natančno sledenje in nadzor gibanja blaga skozi logistično verigo. To prispeva k večji preglednosti in zanesljivosti.
 

Želite končno sodelovati z zanesljivim prevoznikom?

Imate dovolj tega, da vaš prevoznik neprestano zamuja in s tem vašemu podjetju povzroča dodatne stroške?
 

  · TLS-jevi prevozi so zanesljivi, točni in pravočasni. Spoštujejo dogovorjene roke in roke dobave. To namreč  podjetjem omogoča, da ohranjajo red in natančnost v svojih logističnih verigah. Med prevozi vselej dobro poskrbijo za varnost in celovitost prevažanega blaga. Uporabljajo ustrezne varnostne ukrepe in tehnologije, kar preprečuje poškodbe, kraje ali izgube blaga.

  · Zanesljivost prevozov se kaže tudi pri vzdrževanju kakovosti tovornih vozil in opreme. Skrb za vozni park zmanjšuje možnost tehničnih težav ali okvar med potovanjem, česar se v podjetju T.L. Sirk, d.o.o., dobro zavedajo. Zaposlujejo usposobljeno in strokovno osebje, ki je seznanjeno z varnostnimi standardi in postopki za ravnanje z različnimi vrstami blaga.

  · Ponujajo konkurenčne cene prevozov za svoje storitve, kar omogoča strankam, da optimizirajo stroške logistike. Svojim strankam zagotavljajo tudi vso potrebno dokumentacijo, povezano z prevozom, vključno z računi, carinskimi dokumenti in drugimi zahtevanimi papirji, kar omogoči nemoteno carinjenje in vodenje evidenc.

  · Osredotočajo se na dolgoročna partnerstva in zadovoljne stranke. S tem gradijo zaupanje in omogočajo trajnostno sodelovanje.
 

Iščete skladišče, kjer bo za vaše blago res dobro poskrbljeno?

Kar s tremi slovenskimi in enim skladiščem v tujini se lahko pohvali podjetje TLS. Ljubljana, Komenda in Hoče pri Mariboru, so lokacije slovenskih logističnih centrov, ki strankam nudijo kakovostno, varno in cenovno konkurenčno skladišče. Četrto se nahaja V Šimanovcih v Srbiji, približno 30 minut oddaljeno od Beograda. Vsa TLS-jeva skladišča so locirana tako, da nudijo preprost dostop in izogibanje gneči mestnih središč, so pa kar najhitreje dostopna z vseh pomembnejših povezav evropske cestne mreže.


  · Dobre in preverjene skladiščne prakse vseh štirih skladišč omogočajo natančno sledenje in upravljanje zalog. To pripomore k zmanjšanju prekomernih zalog, izgubljenega blaga in pomanjkanja zalog, kar zopet vodi v boljše finančno upravljanje podjetja.

  · Vsa skladišča omogočajo hitro dostavo in izpolnjevanje naročil. Ker so skladišča izjemno dobro organizirana, je čas, potreben za iskanje, pripravo in odpremo izdelkov, kratek, zato zamud pri pripravi blaga skorajda ni. V Vseh štirih skladiščih podjetja TLS nudijo tudi dodatne skladiščne storitve – pakiranje, etiketiranje, palatiziranje, komisioniranje in druge.

  · Skladišča imajo kakovosten nadzor in varnostne ukrepe, kar preprečuje kraje, poškodbe in druge neželene dogodke, ki bi lahko vplivali na skladiščene zaloge. So izjemno prilagodljivi, njihove preverjene skladiščne prakse omogočajo hitro prilagajanje spremembam v povpraševanju, novim izdelkom ali drugim spremembam v poslovnem okolju.

  · Zagotavljajo tudi ustrezne pogoje za shranjevanje različnih vrst izdelkov, še zlasti tistih, ki zahtevajo posebne pogoje, kot so temperaturna občutljivost ali občutljivost na svetlobo.

 

Ne odlašajte.
V prihodnjem letu poiščite pri podjetju TLS storitev, ki bo podprla vaše poslovanje.

 

 

Želite več informacij?

Pokličite ali nam pišite:

+386 1 78 12 200

info@tls.si


 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se