Odštevamo dneve do odprtja novega TLS Logističnega centra Šimanovci

Še nekaj tednov, pa bo TLS LC Šimanovci dočakal slavnostno otvoritev. S 1. junijem bo v sodobno urejeni industrijski coni pri srbskem mestu Šimanovci, zaživel novi logistični center podjetja TL Sirk, d.o.o. Nahaja se na strateški lokaciji, tik ob avtocesti E70, severno od Beograda, zato je hitro in preprosto dostopen do vseh pomembnih povezav po Evropi. Od samega središča Beograda je novi logistični center oddaljen le 20 km.

Kapaciteta skladiščenja TLS LC v Šimanovcih je 25.000 paletnih mest v začetni, prvi fazi delovanja, kasneje jih predvidevajo še več. Transportno in logistično podjetje TLS je eno izmed vodilnih ponudnikov logističnih storitev v Sloveniji. Njihov velik sodoben logistični center se že nahaja v neposredni bližini ljubljanske obvoznice, imajo tudi večje skladišče v Komendi. V zadnjih dveh letih je podjetje, kljub številnim izzivom, ki so pestili logistično industrijo, zelo dobro poslovalo. Beležijo hitro zapolnitev skladiščnih kapacitet, povečano povpraševanje po skladiščnih storitvah ter zaznavajo velik potencial, ki ga ima Slovenija na področju transporta in logistike. To so tudi glavni razlogi, zakaj se je podjetje odločilo za gradnjo novega logističnega centra v Srbiji - podjetjem v Sloveniji in Srbiji bo olajšal poslovanje ter tako še tesneje povezal obe državi med seboj.
 

Novo regalno skladišče nudi več kot 5.000 paletnih mest notranjih in zunanjih površin za moderno skladiščenje in integrirane logistične rešitve. Prilagodljiva zasnova objekta omogoča podporo vsem multi-modalnim storitvam ter zajema visoko tehnološke logistične rešitve. Objekt je zgrajen po najsodobnejših smernicah in okoljskih standardih.  
 

Slovensko podjetje TLS je na trgu transportnih in logističnih storitev prisotno že od leta 1997 in se uvršča med največje logistične ponudnike v Sloveniji. Strankam nudijo zaokroženo ponudbo storitev, vključno z letalskimi, ladijskimi, železniškimi in cestnimi prevozi, carinskimi storitvami in skladiščno-logističnimi rešitvami. Sedež podjetja je v Ljubljani, prisotni pa so še na štirih lokacijah: na Obrežju, v Kopru, na Brniku in v Komendi.

 

Želite izvedeti več?

Pokličite ali nam pišite:

T.L. Sirk, d.o.o.,

+386 1 78 12 200

info@tls.si

 


 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se