Podjetje TLS – vstopilo v najmočnejše svetovno logistično omrežje

20. februarja letos se je podjetje TLS pridružilo največjemu logističnemu omrežju WCA, ki je z več kot 11.683 pisarnami članic, prisotnih v 195 državah po vsem svetu, največja in najmočnejša svetovna mreža neodvisnih špediterjev. Omrežje WCA je v celoti posvečeno zagotavljanju vrhunskih ugodnosti in priložnosti za mreženje svojim članom.
 


WCA
je leta 1998 ustanovil predsednik David Yokeum kot prvo svetovno neizključujočo mrežo na svetu, ki se upravlja nevtralno in v korist vsakega podjetja, člana mreže. V zadnjih 20 letih si je WCA nenehno prizadeval dodajati nove in inovativne ugodnosti za svoje člane. S to edinstveno formulo, ki združuje predanost in odličnost, je WCA omogočila postavitev novih standardov v svetovni industriji.
 

Vsak član mreže WCA ima dostop do obširnih programov finančne zaščite v različnih panogah, ki podjetjem omogočajo popolno varnost in učinkovitost pri poslovanju z drugimi člani WCA.
 

Logistična omrežja so spletna javna platforma za zagotavljanje globalnih omrežnih storitev za špediterje in druge ponudnike logističnih storitev s pomočjo promocije mrežnega trženja, transakcij, poravnalne platforme, finančne zaščite, kreditnega sistema in drugih raznolikih storitev.


Prednosti logističnih omrežij

Logistično omrežje je v svoji osnovi centralizirana, varna in predvsem hitra platforma za logistične transakcije, na kateri lahko trgovci iščejo špediterje za razširitev nabavnih kanalov, špediterji pa ponujajo storitve logističnih rešitev globalnim partnerjem.


Tako organizirano omrežje omogoča skupna pravila sodelovanja, to pa zagotavlja, da vsi operaterji delujejo znotraj definiranih postopkov in znanih parametrov. Gre za strukturirano in varno okolje, ki ga transportna in logistična podjetja uporabljajo, da zagotovijo, da blago prispe na cilj varno in pravočasno. Logistično omrežje omogoča neodvisnim špediterjem vstop na trge ali območja, kjer morda še nimajo svoje baze, vendar želijo na trgu delovati, da svojim strankam zagotovijo najboljše storitve.


Prednosti tako velikega in odlično povezanega špediterskega omrežja so predvsem:
-          visoka odzivnost,
-          prilagodljivost,
-          ugodne cene,
-          strokovno znanje,
-          zanesljivost,
-          učinkovitost,
-          varnost.


Podjetje T.L. Sirk, d. o. o., uspešno deluje že več kot 25 let. Imajo mnogo izkušenj v logistiki, kar jim omogoča kvalitetno in cenovno ugodno izvedbo vseh storitev na področju špedicije. Z šestimi logističnimi aktivnostmi vselej poiščejo celovito rešitev ter svojim strankam omogočimo, da pošiljke varno, zanesljivo in hitro dostavijo na želeno destinacijo. Od septembra leta 2018 imajo lastno PE na Brniku, od koder po vsem svetu varno in hitro odpravljajo in sprejemajo vse pošiljke, ki vključujejo letalski (air) transport.



Želite izvedeti več?
Pokličite ali nam pišite:
+386 31 664 333
air@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se