Novost pri cestnih transportih: zbirni prevoz na relaciji SLO – SRB – SLO

Zbirni prevoz je način transporta, kjer se več manjših pošiljk združi v eno samo večjo pošiljko. Najpomembnejši prednosti zbirnega prevoza sta predvsem dve in sicer, da lahko podjetje uvozi in izvozi tudi manjše količine blaga ter da transport ni pogojen z zapolnitvijo celotnega zabojnika (kontejnerja) oziroma kapacitet tovornjaka.


Proste kapacitete pri zbirnih prevozih tako zapolni več strank, kar zmanjša stroške transporta, saj se ti razporedijo med vse stranke in ravno zaradi tega velja omenjeni način, v logistiki ga imenujemo zbirnik, za eno izmed najugodnejših rešitev pri prevozih blaga.


Transportno in logistično podjetje TLS iz Ljubljane zbirni prevoz to jesen uvaja na relaciji Slovenija – Srbija – Slovenija ter vključuje še druge transportno - skladiščne storitve:

  · Prevzem

  · Skladiščenje

  · Carinjenje - izvozno

  · Prevoz

  · Carinjenje - uvozno

  · Skladiščenje

  · Dostava


Zbirnik je namenjen vsem slovenskim podjetjem, ki poslujejo s Srbijo oziroma prek Srbije z drugimi podjetji na Balkanu. Njihova prednost je sistem delovanja E2E – od začetka do konca postopka uvoza/izvoza/transporta, podjetje TLS vodi celotno storitev z različnimi možnimi kombinacijami, ki jih naročnik potrebuje in zagotavlja popolno funkcionalno rešitev, ne da bi proces vključeval tretjo osebo, oziroma ALL-IN, kar pomeni, da naročnik plača enotno ceno storitve, ki zajema vse naštete kombinacije ob zbirnem prevozu ter ob tem ne nastanejo nikakršni dodatni stroški. Zbirni transport na relaciji Slovenija – Srbija – Slovenija, poteka vsak teden.


Junija letos je namreč podjetje odprlo nov logistični center TLS v Šimanovcih, pri Beogradu, kjer se blago skladišči, pretovarja, carini, pripravi na prevzem, prevoz ali dostavo. TLS LC Šimanovci ima izjemno lokacijo, saj nahaja v neposredni bližini avtoceste Zagreb - Beograd. Takoj za cestninsko postajo v Šimanovcih, po izvozu sledi še 5 minut vožnje do logističnega centra.


Vas zanima več?

+386 1 78 12 200

info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se