Podjetje T.L. Sirk d. o. o. na 11. mednarodnem logističnem kongresu


Zadnje dni marca se je v Portorožu odvil 11. mednarodni logistični kongres, ki je izpostavil predvsem vpliv regionalne prisotnosti na učinkovitost oskrbovalnih verig. Ostale teme, ki spreminjajo področje logistike in transporta in so bila prav tako obravnavane na tridnevnem kongresu, so tudi: celovitost logističnih storitev in nadgradnja z umetno inteligenco, učinkovite uvedbe MES sistemov v proizvodnjo in izboljšanje oskrbe proizvodnje. Digitalizacija, avtomatizacija in robotizacija v logistiki, proizvodni logistiki in transportu ter njihova nadgradnja z umetno inteligenco.
 

V desetletnem obdobju je Logistični kongres postal učinkovita platforma za proizvodna, trgovska ter logistična podjetja, prevoznike, ponudnike digitalnih in tehnoloških rešitev, za šolstvo in regulativo. Tu se vsako leta izmenjujejo znanja, izkušnje ter povezovanje na mednarodni ravni. Kongres združuje predavatelje in udeležence iz več kot desetih držav.
 

Letos je slovensko logistično in transportno podjetje TLS zastopal vodja IKT in projektni vodja Matej Oven, ki je v podjetju TLS zaposlen že 15 let. Na prvem dnevu kongresa je  predstavil primer dobre prakse, ki združuje umetno inteligenco ter programsko rešitev TMS Transportation Management System. Ta se v logistiki uporablja predvsem za načrtovanje, izvajanje in optimizacijo prevoza blaga. Glavni cilj TMS je povečati učinkovitost in zmanjšati stroške pri upravljanju logističnih operacij, ki vključujejo prevoz.
 

Podjetje TLS ima na področju logistike in transporta že 30 let izkušenj, kar omogoča kakovostno in cenovno ugodno izvedbo vseh njihovih storitev. Svojim strankam s pomočjo šestih glavnih logističnih aktivnosti najdemo celovito rešitev ter omogočajo, varno, hitro in zanesljivo dostavo tovor na želeno destinacijo. Zaupa jim že več kot 20.000 komitentov.


 

Vas zanima več?

Pokličite: 080 35 06

ali pišite: info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se