Zanesljivi letalski prevozi blaga izboljšujejo poslovanje slovenskih podjetij

Slovensko transportno – logistično podjetje TLS nudi hiter, zanesljiv in varen avio transport blaga slovenskim uvoznim ali izvoznim podjetjem. Njihove dolgoletne izkušnje na tem področju so neprecenljive, saj ni kotička sveta, ki ga, pri odpremi ali dostavi blaga, ne bi mogli doseči.
 

Za svoje stranke opravijo tudi vse potrebne carinske postopke in uredijo spremljevalno dokumentacijo, ne glede na to, za katere vrste blaga gre. Carinjenje opravljajo v TLS PE na Brniku. Z odprtjem sodobnega logističnega centra v Šimanovcih, Srbija, pa carinske storitve opravijo tudi v TLS Srbija.
 

Najpogosteje tovor s pomočjo avio transporta pripotuje iz ZDA, Avstralije, Kitajske, Japonske ali J. Koreje. Slovenskim podjetjem TLS nudi svetovanje in pomoč pri uvozu in izvozu:

  - delov za avtomobilsko industrijo,

  - rezervnih delov za različne stroje,

  - električnih komponent,

  - hrane (mesa, rib, eksotičnega sadja in zelenjave, različnih dodatkov,..),

  - vina in drugih alkoholnih pijač,

  - specifičnih izdelkov (izjemno majhnih, izjemno velikih ali specifičnih oblik),

  - različnih izdelkov iz spletnih trgovin (internetna prodaja).


Poleg letalskih prevozov in carinjenja TLS slovenskim podjetnikom nudi druge storitve, s katerimi olajšajo njihovo delo pri uvozu in izvozu izdelkov, mladim start up podjetjem pa s svojimi storitvami pomagajo pri hitrejšem prodoru na tuje trge.

Ponudba zajema:

  - E2E (End to End),

  - prevzemi blaga s kombijem,

  - dostava s kombijem,

  - door to door dostava, ne glede na lokacijo naročnika po svetu,

  - skladiščenje blaga za različna časovna obdobja (Slovenija, Srbija),

  - druge skladiščne storitve: pakiranje, prepakiranje, etiketiranje, označevanje, distribucija, …


Z njihovo pomočjo bo tovor do končnega naročnika prispel hitro, varno in brez nepotrebnih zapletov, ne glede na to, ali se končna lokacija nahaja v EU, v državah Z Balkana ali na katerikoli drugi svetovni destinaciji.


Potrebujete nasvet?

+386 1 78 12 200

info@tls.si

 


 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se