TLS na Celjskem sejmu Gospodarska vozila in logistika

Od 9. do 12. maja bo naše podjetje prisotno na enem večjih sejmov z mednarodno udeležbo, kjer se predstavljajo novosti na področju gospodarskih vozil, opreme ter učinkovitih logističnih rešitev.
 

Za vse naše obiskovalce smo vse štiri dni sejma pripravili Dan odprtih vrat podjetja T.L. Sirk d.o.o., kjer vam bomo z veseljem in celovito predstavili vsa področja transporta in logistike, ki jih za svoje stranke neprestano izpopolnjujemo že 25 let.

-  Cestni prevoz

-  Skladiščenje

-  Carinske storitve

-  Ladijski prevoz

-  Železniški prevoz

-  Letalski prevoz

 

V petek, 10 maja 2019, za vse poslovne partnerje podjetja T.L. Sirk d.o.o. ter obiskovalce našega razstavnega prostora na Celjskem sejmu pripravljamo prijetno pogostitev in glasbeni dogodek, ki bosta popestrila dogajanje na sejmu.
 

V preteklosti se je naše podjetje že večkrat predstavljalo na podobnih sejmih po svetu. Zelo uspešna je bila naša udeležba na največjem evropskem sejmu logistike in transporta v Műnchnu pred dvema letoma.
 

Spremljanje trendov in novosti v logistiki je zelo pomembno, saj to področje postaja hrbtenica proizvodnih podjetij, trgovin na drobno, spletnih trgovin, potrošniškega blaga, tudi zdravstvenih storitev. Celoten poslovni svet svoje strategije usklajuje glede na tekoče in prihajajoče logistične trende, kot so robotika, umetna inteligenca, personalizacija, sistemi »strojnega učenja«.
 

Dobro in natančno poznavanje ter razumevanje logističnih trendov v njihovi zgodnji fazi, pomeni ohranjati prednost pred svojimi konkurenti.Pomembno je torej, da vsakdo, ki je vključen v upravljanje oskrbovalne verige in logistiko, razume potencialno spreminjajoči se razvoj in posledice za svoje podjetje ali sektor.
 

T.L. Sirk d.o.o. zato vabi na predstavitev podjetja v sklopu Celjskega sejma: Gospodarska vozila in logistika, od 9.-12. maja 2019.

Prijazno vabljeni!
 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se