Poenostavljeni tovorni prevozi

Podjetje T. L. Sirk svojim strankam ponuja novo poenostavljeno storitev prevoza blaga. Gre za storitev, ki je praktična, funkcionalna, hitra in predvidljiva ter je namenjena tovornim pošiljkam slovenskih ali evropskih podjetij, ki imajo svoje proizvodne obrate v državah JV Evrope in Balkana ter izdelke izvažajo v Zahodno Evropo.
 

Naše podjetje zanje organizira natovarjanje pošiljk z lastnimi vozili v državi, kjer proizvodi nastajajo, denimo v Srbiji, Bosni, Romuniji, Bolgariji ali Turčiji. Ko kamion prispe v Slovenijo, do naše poslovne enote na Obrežju, za stranko uredimo vso potrebno uvozno dokumentacijo.


 

Postopek uvoznega carinjena izvedemo hitro in brez nepotrebnega čakanja, saj imamo status pooblaščenega gospodarskega subjekta AEOC  za poenostavljene carinske postopke, ki ga v Sloveniji podeljuje Finančna uprava. To v praksi pomeni, da samo uvozno carinjenje ne traja več kot 10 minut. Pisarna je odprta 24ur dnevno, vse dni v tednu.
 

Prvi del poti je opravljen, ko tovor v našem skladišču (ki je že uvozno ocarinjen) v Ljubljani (delno ali v celoti) razložimo, po želji dodamo drugo blago slovenskega izvoznika in pripravimo za nadaljnjo odpremo. Prvi del poti pri poenostavljenem tovornem prevozu tako opravi eno tovorno vozilo-vlačilec, drugi del poti pa drugo, tovor na prikolici ostane nedotaknjen, ob tem pa se ublažijo tudi morebitne posledice čakanja na mejah. Storitev zajema tudi dodatnega voznika, če je to potrebno.
 

Takšno poenostavljeno storitev smo oblikovali zato, da omogočimo dostavo blaga ob točno določenem terminu. Žal je namreč običajno čakalni čas za prehod meje na srbsko-hrvaški meji tudi do 12 ur, zaradi česar prihaja do nepredvidenih zamud pri dostavah blaga v države Evropske unije.
 

Podjetje T.L. Sirk za tovor svojih strank poskrbi s 135 tovornimi vozili z najnovejšimi ekološkimi EURO 6 motorji in izkušenimi in zanesljivimi vozniki, ki tovorne pošiljke pripeljejo v 27 držav. Vsa vozila imajo vgrajen satelitski nadzor, ki skrbi za sledljivost pošiljk v realnem času in hkrati omogoča popoln nadzor delovanja vozila.

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se