TLS-jeve pisarne na Obrežju kljub izrednim razmeram, nemoteno obratujejo

V času izrednih razmer zaradi epidemije virusa COVID-19, je v državi nastalo kar nekaj »ozkih grl«, kjer ljudje čakajo na navodila odgovornih, delo pa stoji in povzroča zamude in skrb. Še zlasti se ta težava pojavlja na mejnih prehodih pri transportu blaga, zato smo se v podjetju T.L.Sirk odločili, da urniki naših pisarn na Obrežju, ostanejo nespremenjeni.

Ena od treh pisarn na Obrežju je odprta NON-STOP 24/7, saj na tak način učinkovito preprečimo zastoje in nepotrebno čakanje. Spremembe na mejah so namreč velike. Prihaja do dolgih zamud. Vozniki predolgo čakajo na mejnih prehodih, tovorna vozila prihajajo v konvojih in takrat moramo poskrbeti za hitro uvozno/izvozno ali tranzitno dokumentacijo. Vsemu navkljub ostajata varnost in zdravje na prvem mestu.
 

Naši zaposleni so prejeli natančna navodila in nasvete, ki jih je izdal NIJZ - za pravilno umivanje rok, pravilno higieno kašlja, pravilno uporabo mask in navodila za preprečevanje okužbe z virusom COVID-19 na delovnem mestu. Vsi zaposleni imamo na razpolago zadostno število zaščitnih rokavic, mask in razkužil. Pisarne se pogosto čistijo.
 

Pisarna, ki je odprta non-stop in ima največ stika z vozniki transportnih vozil, ima fizično ločeno stekleno pregrado in vrata. V pregradi je predalčnik za dokumente.


V teh dneh v Slovenijo največ uvažamo in izvažamo prehrambene izdelke. Tudi tehnično blago, vendar v manjši količini kot običajno. Carinski postopki potekajo še hitreje kot običajno, saj se zaposleni zelo zavzemamo za hitre postopke pri vsakem uvozu in izvozu, da lahko blago čim prej prispe na končno destinacijo.
 

Trenutna situacija je resna in negotova, vendar se zaposleni podjetja T.L.Sirk trudimo, da so vsi običajni postopki pri uvozu, izvozu in tranzitu blaga, opravljeni hitro, učinkovito in korektno.

 

Za vse informacije smo vam na voljo:
Telefon: +386 7 49 95 000
Naslov: Obrežje 79, SI-8261 Jesenice na Dolenjskem
E-mail: spedicija@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se