Ladijski prevozi ob ponovnem zagonu kitajske industrije

Medtem, ko se Evropa še intenzivno spopada z okužbami s koronavirusom in omejitvami, ki jih povzročajo ukrepi proti epidemiji v javnem življenju, iz Kitajske prihajajo spodbudne novice o ponovnem zagonu industrije in gospodarstva. Kljub začasno porušenim dobavnim verigam z Zahodom, Kitajska hitro obnavlja proizvodnjo v velikih industrijskih obratih. Nekoliko počasneje se zagon odvija pri majhnih in srednjih podjetjih.


Po podatkih kitajskega ministrstva za industrijo in informacijsko tehnologijo je v zadnjem tednu proizvodnjo obnovilo kar 95 odstotkov velikih podjetij ter približno 60 odstotkov majhnih in srednjih podjetij.



Tudi v času epidemije koronavirusa v Evropi, transport pošiljk in blaga s in na Kitajsko, deluje nemoteno, saj smo transportno logistična podjetja kargo pošiljke preusmerila na ladje in vlake. Luka Koper je zelo hitro uvedla več učinkovitih ukrepov za preprečevanje širitve okužbe s koronavirusom, s čimer je zaščitila zaposlene in vse, ki se nahajajo na območju pristanišča. Vsi njeni terminali in vse njihove storitve zato v tem času potekajo nemoteno. Novim zaščitnim ukrepom je prilagojeno tudi delo nadzornih organov na območju mejne kontrole pristanišča, s čimer je zagotovljena tudi varna prepustnost blaga.


Podjetje T.L. Sirk svojim strankam ponuja tedenski servis z zbirniki, ki poteka med Kitajsko in Luko Koper na uvozu, na izvozu pa uredimo zbirnik do vseh želenih destinacij po svetu. Glede na vrsto blaga lahko izbirate med kontejnerji različnih velikosti: 20', 40' ali 40' HC, uredimo pa tudi prevoz s posebnimi kontejnerji za razsuti tovor ali tovor izrednih dimenzij.

Naša storitev poleg ladijskega prevoza blaga do pristanišča lahko zajema tudi:
·         uvozno/izvozno carinjenje,
·         skladiščenje,
·         cestni prevoz od ali do vašega podjetja.

 

Želite izvedeti več?
T.L.Sirk d.o.o.
+386 1 78 12 200
info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se