Zanesljivo in varno skladiščenje blaga

Sodobno skladišče podjetja T.L. Sirk na Cesti dveh cesarjev v Ljubljani, se nahaja na pomembnem stičišču V. in X. panevropskega cestnega koridorja, zaradi česar je to odlična lokacija skladiščenja za vsa podjetja, ki se ukvarjajo s transportom blaga na osi Balkan – EU in obratno. Skladiščenje blaga na tej lokaciji  olajša transport in dostavo tudi vsem slovenskim podjetjem, ki blago uvažajo iz različnih držav po svetu in omenjene pošiljke v Slovenijo prispejo preko Luke Koper.

Moderno opremljeno regalno skladišče je namenjeno skladiščenju, pretovarjanju in odpremi paletnega blaga. Odprto je vsak dan od 7. - 22. ure, izurjena strokovna ekipa pa poskrbi, da vse storitve v skladišču potekajo nemoteno. Ena najpogostejših storitev, ki jih v nudijo v skladišču podjetja T.L. Sirk, je distribucija manjših pošiljk po Sloveniji po sistemu Just in time, ki jo za naročnika izvedejo z manjšimi kombiji in dostavnimi vozili. V skladišču nudijo tudi storitev cross-docking   oziroma navzkrižnega pretovarjanja. Gre za proces hitrega transporta in prerazporejanja blaga znotraj distribucijskega centra – skladišča, od sprejema blaga s tovornimi vozili ali železniškimi zabojniki do končne odpreme blaga. Cilji navzkrižnega pretovarjanja so zbiranje in razvrščanje blaga, ki je namenjeno na različne destinacije, ali nakladanje blaga na tovorna vozila s skupno ali podobno destinacijo.
 

Če blago v skladišče prispe v kontejnerjih ali je zaradi optimizacije kakor koli drugače pakirano in zato neprimerno za prevzem v nadaljnjo uporabo oziroma proizvodnjo, ga v TLS-jevem skladišču prepakirajo, ustrezno označijo ter odpremijo. Tudi če tovor v skladišče prispe v vrečah ali na paletah, ki ustrezajo ladijskemu zabojniku, ne pa tudi cestnemu transportu, se takšno blago paletizira na večje ali manjše palete, kar omogoči lažjo distribucijo pošiljk.
 

V skladišču podjetja T.L. Sirk so želje in potrebe strank vselej na prvem mestu. Nudijo tako kratkotrajno skladiščenje kot skladiščenje tovora za daljše obdobje. Na voljo je kar 10 000 paletnih mest za regalno ali talno skladiščenje. Možnosti skladiščenja blaga v skladišču podjetja TLS je res veliko. Svojim strankam svetujejo in zanje vselej poiščejo najugodnejšo rešitev.

 

Vas zanima več?

Pokličite ali nam pišite:

+386 1 78 12 200

info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se