Povečali smo skladiščne kapacitete – skladiščimo vse

Kapacitete skladišča podjetja TLS so od letošnjega septembra kar trikrat večje. Na več kot 28 000 paletnih mestih nudijo kratkotrajno ali dolgotrajno skladiščenje različnega blaga za proizvodnjo ali široko potrošnjo. Po ugodnih cenah skladiščijo paletno blago oziroma izdelke, pakirane v škatle ali zabojnike. V sodobnem, povečanem skladišču nudijo različne manipulacije z blagom, paletiziranje ter razklad ali naklad zabojnikov za ladijski prevoz. Skladišče je registrirano tudi za skladiščenje prehranskih izdelkov.


 

Proces in možnosti skladiščenja

S cestnim prevozom blago v skladišče pripeljejo TLS-jevi tovornjaki ali dostavna vozila, ali pa kar stranka sama. V skladišču blago pripravijo na skladiščenje, obstaja tudi možnost pretovarjanja na drugo tovorno vozilo ali v zabojnik za nadaljnjo pot po morju. Iz skladišča manjše količine blaga distribuirajo do končnih strank ob dogovorjenem roku ali pa stranke same pridejo ponj v skladišče.


 

Skladišče podjetja TLS je opremljeno s sodobno opremo, ekipa sodelavcev pa poskrbi za nemoten potek dela brez zapletov in zastojev. Skladišče je odprto vsak dan, od 7. do 22. ure. Pokličete jih lahko tudi za nasvet ali pošljete povpraševanje za ugodno ponudbo skladiščenja blaga.



Vas zanima več?

+386 17 81 22 00

+386 51 64 56 45

skladicenje@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se