Skladiščenje prehranskih izdelkov

Pri skladiščenju prehranskih izdelkov je zelo pomembno, da ohranjamo proizvode v nespremenjenem stanju ter da jih naročniku iz skladišča dostavimo ob dogovorjenem roku, po najracionalnejši poti in v najkrajšem času. Prehranske izdelke moramo zato zaščititi že v skladišču, pa tudi na poti do končne destinacije tako, da ne pride do sprememb kakovosti in videza.
 

Prehranske izdelke moramo zaščititi predvsem pred: mehanskimi poškodbami (udarci, prevračanjem, stiskanjem, dotikanjem z drugim blagom), zato je treba že v samem skladišču zagotoviti najprimernejši položaj blaga ter čvrst, elastičen stik med vsebino in steno embalaže proizvoda.  Blago mora biti pravilno zloženo, ko pa se ga iz skladišča s tovornim vozilom odpremi do naročnika, pa tudi ustrezno pritrjeno, da se med vožnjo ne premika. Prehranske izdelke v skladišču moramo zaščititi tudi pred kemičnimi procesi, npr. gnitjem, plesnijo in podobno, to storimo v skladišču tako, da zaščitimo izdelke z embalažo, predvsem z vakuumskim embaliranjem.
 

Logistično podjetje T.L. Sirk  ima v svojih skladiščih prek 28 000 paletnih mest. Nudijo čiste prostore za skladiščenje živil in ostalih zahtevnih izdelkov. Prav tako skladiščijo blago večjih dimenzij, vselej pa poskrbijo, da je blago skladiščeno ustrezno in varno. Njihovo skladišče na Cesti dveh cesarjev v Ljubljani ima odlično lokacijo, nahaja se namreč na pomembnem stičišču V. in X. panevropskega cestnega koridorja. Lokacija skladišča je priročna za vsa podjetja, ki se ukvarjajo s transportom blaga med Zahodnim Balkanom in EU.
 

Skladišča podjetja T.L. Sirk so zasnovano sodobno in praktično, kar pomeni, da so opremljena z vso potrebno opremo za primerno skladiščenje. Njegova izjemna funkcionalnost in razporeditev omogočata preprost dostop do skladiščnih proizvodov. Neustrezno skladiščenje lahko povzroči škodo oziroma okvaro blaga, zato z ustreznim izborom skladišča za svoje blago, preprečimo finančne izgube. S skrbno izbranim skladiščem, ki ustrezno in varno skladišči vaše izdelke, pa lahko korenito zmanjšamo stroške in zagotovimo uspešno rast svojega podjetja.



Vas zanima več?

+386 1 78 12 200

+386 51 64 56 45

skladisce@tls.si

 


Odprto:

Pon – Pet:  07:00 - 22:00

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se